Welke scholen hebben de Study Buddy al in gebruik?

Franciscusschool

Franciscusschool
Sint-Oedenrode

Momenteel werken we dagelijks met de Study Buddy. Vooral tijdens het verwerken van de weektaak en tijdens toetsen. In onze volle combinatiegroep (34 leerlingen) is dit een uitkomst voor de leerlingen die snel afgeleid zijn.Ze zijn gemakkelijk in het gebruik, de kinderen zetten zelf de tafels klaar en als ze klaar zijn met het gebruik ervan klappen ze de Study Buddy zelf in en deze blijft op hun tafel liggen, dit is een prettige bijkomstigheid t.a.v. de rust in de klas.

Lentiz Floracollege / VMBO4you
Naaldwijk

We maken met plezier gebruik van de Study Buddy’s die wij vorig jaar januari hebben aangeschaft. Op het moment merken wij dat de behoefte aan een Study Buddy binnen onze doelgroep erg groot is. Een aantal leerlingen in de klas kent dit al en hebben er zeker oren naar er een te gebruiken. We willen er dan ook meer gaan inzetten zodat meer leerlingen bij ons op school de voordelen van de Study Buddy kunnen ervaren.

Lentiz Floracollege
SBLO de Ganzenveer

SBLO de Ganzenveer
Brugge (België)

We hebben onze eerste bestelling van de Study Buddy enkele weken geleden ontvangen en we zijn erg tevreden over het gebruik van de materialen bij ons op school. De Study Buddy’s worden breed ingezet binnen de totale school en na deze positieve ervaringen van zowel leerlingen als leerkrachten hebben we dan ook besloten om reeds een nieuwe bestelling te plaatsen voor wederom 15 exemplaren. Daarnaast ook erg fijn dat de levering gratis plaatsvindt!

Koningin Beatrixschool
Papendrecht

Een jaar geleden hebben we de eerste exemplaren van de Study Buddy voor onze school aanschaft om te kijken of dit ook daadwerkelijk als ondersteuning kon dienen voor onze leerlingen. Wat bleek, zowel leerkrachten als leerlingen waren zo enthousiast dat we naar nieuwe mogelijkheden hebben gezocht om meer Study Buddy’s aan te schaffen en nog breder in te zetten. Uiteindelijk is het gelukt en hebben we een ideale brede leeromgeving gecreëerd.

Koningin Beatrixschool

Bent u als school geïnteresseerd?

We kijken graag naar de specifieke mogelijkheden voor uw school, we denken graag met u mee!

Neem contact met ons op!