Logopediespiegel

Study Buddy Logopediespiegel: Oefening baart kunst!

Het is algemeen bekend dat logopedie kinderen helpt bij spraak- en/of taalproblemen. Wij als Study Buddy hebben vanuit dat oogpunt de Study Buddy Logopediespiegels ontworpen, die kinderen ondersteunen bij het uitvoeren van oefeningen om de spraak- taalontwikkeling te bevorderen.

De twee hoogwaardige Study Buddy Logopediespiegels bestaan uit een, FSC-gecertificeerde, houten omlijsting i.c.m. een spiegel van geselecteerd veiligheidsglas. De Study Buddy Logopediespiegel is beschikbaar in twee formaten:

– Study Buddy Logopediespiegel Small (Spiegelformaat 42×30 cm)
– Study Buddy Logopediespiegel Large (Spiegelformaat 50×35 cm)

Wat zijn de voordelen van de
Study Buddy Logopediespiegel?

  • De Study Buddy Logopediespiegel is multifunctioneel en kan naast oefeningen op het gebied van spraak en taal bijvoorbeeld ook gebruikt worden om motorische vaardigheden bij leerlingen te verbeteren.
  • Het lichte gewicht van de Study Buddy Logopediespiegel zorgt ervoor dat die makkelijk te transporteren is en door het ontwerp met twee losse onderdelen is de spiegel ook eenvoudig op te bergen.
  • De Study Buddy Logopediespiegel is verstelbaar in 4 verschillende posities en hierdoor kunnen leerlingen en begeleiders zowel individueel als samen in een optimale houding achter de spiegel plaatsnemen.
Logopediespiegel

Waar kan de Study Buddy Logopediespiegel allemaal voor gebruikt worden?

  • Leerlingen met taal- spraakproblemen kunnen met behulp van de Study Buddy Logopediespiegel oefeningen uitvoeren die de verdere ontwikkeling van de mondmotoriek stimuleert.
  • Met de Study Buddy Logopediespiegel kunnen ook sensomotorische oefeningen worden gedaan en door bijvoorbeeld scheerschuim of slagroom op de spiegel te spuiten komen leerlingen in aanraking met zintuigprikkels zoals zien, voelen en proeven.
  • De Study Buddy Logopediespiegel kan leerlingen ook helpen bij het identificeren en herkennen van gezichtsuitdrukkingen en emoties. Vooral op jongere leeftijd is het belangrijk om leerlingen daar al kennis mee te laten maken.