Veelgestelde vragen (FAQ)

Producten

  • Study Buddy Medium
  • Study Buddy Aluminium Profiel Medium

Qua afmeting zijn deze versies 60x42x42 cm en hierdoor passen ze, in veel gevallen, exact op de schooltafels in de onderbouw.

  • Study Buddy Large
  • Study Buddy Aluminium Profiel Large
  • Study Buddy XL
  • Study Buddy Portable XL

Qua afmeting zijn deze versies 70x50x50 cm en hierdoor passen ze, in veel gevallen, exact op de schooltafels in de midden-/bovenbouw.

  • Study Buddy XL
  • Study Buddy Portable XL

Beide versies hebben hogere zijwanden en hierdoor kunnen ze uitstekend gebruikt worden in het VO of MBO. De Study Buddy Portable XL wordt in het VO ook vaak ingezet om een flexibele toetsruimte in te richten.

Bestellingen, bezorging en garantie

Wanneer de gewenste Study Buddy op voorraad is bedraagt de levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Wanneer de gewenste Study Buddy in productie is bedraagt de levertijd: 4 tot 8 werkdagen

Bij een bestelling van € 50,- of hoger is de verzending gratis.

De reguliere verzendkosten bedragen € 6,65 incl. btw voor zendingen binnen Nederland en € 8,50 incl. btw voor zendingen naar België.

Ja, bij een bestelling van € 50,- of hoger is de verzending naar België ook gratis.

Ja, scholen of andere onderwijsinstellingen kunnen op rekening bestellen. U ontvangt na levering een email met de factuur en deze dient binnen 14 dagen voldaan te worden.

Particuliere bestellingen dienen vooraf betaald te worden via iDEAL, PayPal of Bankcontact/Mister Cash.

Ja, wij hanteren een garantietermijn van 12 maanden. Als het product bij normaal gebruik en binnen de garantietermijn kapot gaat, heeft u recht op een vervangend product of reparatie. Het defecte product moet u dan naar ons retour sturen in de originele verpakking. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

Ja, wij hanteren staffelkortingen bij bestellingen van meerdere exemplaren. Bij bestelling van 5 Study Buddy’s ontvangt u een korting van € 5,- per exemplaar en bij een bestelling van 10 Study Buddy’s ontvangt u een korting van € 10,- per exemplaar.

Toepassing

Jazeker, we zien dit regelmatig. Zeker wanneer leerlingen baat hebben bij het wegnemen van zowel visuele- als auditieve prikkels.

Dit is afhankelijk van het aantal leerlingen per klas, maar in een groep van 30 leerlingen worden gemiddeld 5 Study Buddy’s gebruikt.

Ja, dit juichen we zelfs toe. Hiermee voorkom je dat bepaalde leerlingen een uitzonderingspositie krijgen en er zijn ook genoeg leerlingen zonder (specifieke) onderwijsbehoeften die gewoon even rustig willen werken.

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden?
Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier: