Producten:

  • Study Buddy Medium

Qua afmeting zijn deze versies 60x42x42 cm en hierdoor passen ze, in veel gevallen, exact op de schooltafels in de onderbouw.

  • Study Buddy Large
  • Study Buddy XL
  • Study Buddy Portable Large

Qua afmeting zijn deze versies circa 70x50x50 cm en hierdoor passen ze, in veel gevallen, exact op de schooltafels in de midden-/bovenbouw.

  • Study Buddy XL
  • Study Buddy Portable Large

Beide versies hebben hogere zijwanden en hierdoor kunnen ze uitstekend gebruikt worden in het VO of MBO. De Study Buddy Portable Large wordt in het VO ook vaak ingezet om een tijdelijke toetsruimte in te richten.

Bestellingen, bezorging en garantie:

Wanneer de gewenste Study Buddy op voorraad is bedraagt de levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Wanneer de gewenste Study Buddy in productie is bedraagt de levertijd: 4 tot 8 werkdagen.

Bij een bestelling van € 60,- of hoger is de verzending gratis.

De reguliere verzendkosten bedragen € 5,50 ex. btw voor zendingen binnen Nederland en € 7,50 ex. btw voor zendingen naar België.

Ja, bij een bestelling van € 60,- of hoger is de verzending naar België ook gratis.

Ja, scholen of andere onderwijsinstellingen kunnen op rekening bestellen. U ontvangt na levering een email met de factuur en deze dient binnen 14 dagen voldaan te worden.

Particuliere bestellingen dienen vooraf betaald te worden via iDEAL, PayPal of Bankcontact/Mister Cash.

Ja, wij hanteren een garantietermijn van 12 maanden op alle houten modellen van de Study Buddy. Als het product bij normaal gebruik en binnen de garantietermijn kapot gaat, heeft u recht op een vervangend product of reparatie. Het defecte product kunt u dan naar ons retour sturen in de originele verpakking.

Spijtig genoeg kunnen wij geen garantietermijn bieden voor alle kartonnen materialen.

Ja, wij hanteren staffelkortingen bij bestellingen van meerdere exemplaren. Op alle modellen van de Study Buddy hanteren wij max. 20% korting op de totale verkoopprijs ex. btw. Op de productpagina’s in onze webshop kunt u de verschillende staffels vinden.

Bent u als stichting of bestuur geïnteresseerd om de Study Buddy’s integraal aan te schaffen voor meerdere scholen? Neem dan contact met ons op voor specifieke offertes en kortingen.

Toepassing:

Jazeker, we zien dit regelmatig. Zeker wanneer leerlingen baat hebben bij het wegnemen van zowel visuele- als auditieve prikkels.

Dit is afhankelijk van het aantal leerlingen per klas, maar in een groep van 30 leerlingen worden gemiddeld 5 Study Buddy’s gebruikt.

Ja, dit juichen we zelfs toe. Hiermee voorkom je dat bepaalde leerlingen een uitzonderingspositie krijgen en er zijn ook genoeg leerlingen zonder (specifieke) onderwijsbehoeften die gewoon even rustig willen werken.

Het antwoord op je vraag niet gevonden?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier: