Creëer snel en eenvoudig een prikkelarme werkplek

Met een van onze Study Buddy’s is het mogelijk om in de klas snel en eenvoudig een rustige werkplek te creëren. Leerlingen kunnen de Study Buddy zelstandig gebruiken en doordat visuele- en deels auditieve prikkels worden weggenomen kunnen ze zich beter concentreren op hun werk.

Iedere leerling kan de Study Buddy ook flexibel en naar eigen behoefte inzetten. Alle modellen zijn inklapbaar en kunnen door leerlingen makkelijk worden opgezet of worden ingeklapt. Een uniek vergrendelingssysteem zorgt ervoor dat de Study Buddy altijd veilig en stevig blijft staan.

De Study Buddy is zo ontworpen dat leerlingen hem ook op hun eigen tafel kunnen gebruiken. De diverse modellen beschikken over meerdere antislip-strips waardoor ze niet kunnen verschuiven. Hierdoor hoeft de Study Buddy niet aan tafel bevestigd te worden.

Study Buddy Portable XL
Bekijk alle versies van de Study Buddy

Wat maakt de Study Buddy zo handig?

  • Door het ontwerp en het unieke vergrendelingssysteem kan iedere leerling de Study Buddy zelfstandig en naar eigen behoefte gebruiken.
  • Qua formaat past iedere Study Buddy perfect op een schooltafel. De verschillende afmetingen zijn gelijk aan de meest gebruikte schooltafels in onderbouw en de midden-/bovenbouw.
  • Doordat de Study Buddy niet aan tafel bevestigd hoeft te worden kan de leerling hem binnen zijn eigen groepje gebruiken. Iedere Study Buddy is uitgerust met meerdere antislip-strips waardoor ze niet kunnen verschuiven.
  • Zowel de Study Buddy’s Medium als de Study Buddy’s Large kunnen na gebruik plat op tafel blijven liggen. Wanneer deze modellen zijn ingeklapt kan het bovenste blad gebruikt worden als werkoppervlak.
  • De nieuwe modellen van de Study Buddy worden geproduceerd op basis van een duurzaam en hoogwaardig aluminium profiel. Dit maakt deze Study Buddy’s extra sterk en geeft ze tevens een mooie en rustige uitstraling.

Berg je Study Buddy’s veilig op

Een ander voordeel van de Study Buddy is ook dat ze makkelijk op te bergen zijn. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de verschillende exemplaren op een centrale plek in de klas bewaren. Op deze manier kunnen de Study Buddy’s dan ook door meerdere leerlingen gebruikt worden en rouleren.

Om het opbergen van de Study Buddy’s nog gebruiksvriendelijker en veiliger te maken hebben we speciale opbergsystemen. In één opbergkast is genoeg ruimte voor 5 Study Buddy’s. Er is een opbergkast voor de Study Buddy Medium, Study Buddy Large en de Study Buddy Portable.

Een andere handige accessoire is de Study Buddy Pictostrip. Deze wit metalen strip kun je in de Study Buddy bevestigen en hierop kunnen leerlingen magnetische picto’s plakken, bijvoorbeeld dagritmekaarten.

Opbergkast
Bekijk alle accessoires voor de Study Buddy